Kik vagyunk mi?

Üdvözlünk a „Cumi és Cappuccino” podcast csatornán, az „Anyák Univerzumában”, ahol kendőzetlenül, őszintén és laza hangnemben tárjuk eléd az anyaság minden szépségét és kihívását. Ez a hely, ahol tabuk nélkül merünk beszélni mindarról, ami az anyaság világában foglalkoztat: legyen szó szülésről, házasságról, szexről, a szülés utáni testi és lelki regenerációról, a gyereknevelés rögös útjairól, a változó testképről, a szoptatás kihívásairól vagy akár a válás nehéz pillanatairól.

Nyári Fruzsina

Nyári Fruzsi vagyok, 2 gyermekes Anyuka. Vidám, energikus és örök optimista. Imádom tágítani a határaimat, és az önismeret szerelmese vagyok. 

25 éves koromban kezdtem vállalkozni, mert imádom a kihívásokat, a megújulást és nem ismerek lehetetlent, ha hiszek valamiben. 2014-ben férjemmel és első gyermekünkkel indítottuk el a Fuss Babakocsival Mozgalmat, szuper kis sportos közösség gyűlt körénk, csodás barátokra leltünk. 2019 óta építem aktívan babakocsi kölcsönző-tisztító és bababolt vállalkozásunkat,  Flora Mini Group néven. Ezzel a  vállalkozással láthattatok a 2021-es  Cápák között műsorában, ahol sikeresen vontam be 2 befektetőt is, Tomán Szabinát és Balogh Petyát. 

Nonn-Sarkadi Krisztina

Sziasztok! Kriszta vagyok két gyermek édesanyja, feleség, mentálhigiénés szakember.
Mindig az volt a vágyam, hogy emberekkel foglalkozzak és hálás vagyok érte, hogy ez lett a hivatásom! Szeretek egyéniben, éppúgy, mint párokkal együtt dolgozni az elakadásaikon. Segítek kiaknázni a relaxáció nyújtotta lehetőségeket, ami ellazuláshoz, megnyugváshoz és a jelenlét könnyebb megéléséhez vezet. Ebben támogatom a hozzám fordulókat.
Fontosnak tartom, hogy meg tudjuk fogalmazni a problémainkat és beszéljünk róluk, hogy aztán képesek legyünk megoldást találni rájuk.
Erre a podcastra is nagy örömmel mondtam igent, mert ez egy jó lehetőség, hogy olyan témákról beszélhessünk együtt, ami titeket érdekel, foglalkoztat, vagy épp nehézségetek van vele. A mai világban számtalan megküzdeni való dologgal találjuk szemben magunkat nap mint nap, de egy biztos, már nem kell szőnyeg alá söpörnünk semmit, számtalan lehetőség, módszer és sok jó szakember áll rendelkezésünkre, hogy saját magunkon dolgozhassunk. Tartsatok velünk, beszéljünk róla!

Itt tudsz elérni:

email: mental@nonnkriszta.hu
Tel: +36703918181
Honlap: Https://nonnkriszta.hu

Itt megtalálsz

Facebook

Instagram

Designed with WordPress